Blogg

Få en deltidsjobb med mening!

Kom du ikke inn på studiet, og lurer på hva du skal bruke høsten på? Få en deltidsjobb med mening i dag! Det er lett å føle seg rådvill og usikker når tilbud om studieplass uteble, og en ser at venner er i gang med forelesninger og kollokvier. Mange kjenner på en tomhetsfølelse, og kanskje [...]

LES MER

BPA – en perfekt deltidsjobb som student

Gratulerer med studieplass! Er du på jakt etter en meningsfylt jobb ved siden av studiet? Da bør du søke jobb som BPA hos oss i Ecura i dag! Livet som student gir stor frihet og muligheter til å styre egen hverdag, og mange benytter gjerne tiden mellom forelesninger, kollokviegrupper og lesesalsøkter til å ha en [...]

LES MER

Elin

Er det noe jeg har lært gjennom et langt yrkesliv, så er det hvor viktig det er å ha respekt for andres behov og tilrettelegge best mulig etter det. Vedtakseier skal ha mulighet til å leve sitt liv på sine premisser, og da er det helt essensielt at vi er lydhøre for hva hver enkelt [...]

LES MER

Nyt juletiden med BPA

Juletiden står snart for døren. Har du fått innvilget BPA, vil du kunne få bistand fra BPA-assistenten din både i den hektiske og koselige fasen.

LES MER

Stadig i bevegelse

Dans er for alle, uavhengig av forutsetninger og funksjonsnivå. Dette kan virke helt selvsagt, og er noe mange av oss for gitt.

LES MER

Heder og ære til Step Up og «Queens of Norway»!

Ecura har siden 2021 vært hovedsponsor for dansegruppen Queens of Norway, som er tilknyttet danseklubben Step Up.

LES MER

Kjæreste med BPA

Målet med BPA er å sikre et uavhengig liv og likeverdig samfunnsdeltakelse for personer med nedsatt funksjonsevne. Det inkluderer et kjærlighetsliv.

LES MER

Sommer med BPA

Om sommeren ønsker mange å tilbringe mer tid utenfor husets fire vegger. Dette er det ingenting i veien for, og er noe en BPA-assistent vil bistå med.

LES MER

Ungdom på egne premisser

Sommer er for mange forbundet med utenlandsreiser, og flere velger å legge turen til storbyer. En som allerede har vært storbyferie med familien i år er David (16).

LES MER

Hvordan finne god personlig assistent?

Har du fått innvilget BPA, er neste skritt å velge din(e) assistent(er). Dette kan være både spennende og skremmende, for hvordan vet du hva du skal se etter?

LES MER

Hvem kan få en brukerstyrt assistent?

Vurderer du å søke om brukerstyrt personlig assistanse (BPA)? Dersom du har et stort og langvarig behov for assistanse, er det mulig du har rett på BPA.

LES MER

Ønsker du å jobbe som personlig assistent?

Jobben som personlig assistent er betydningsfull og givende. Dersom du ønsker å utforske de ulike jobbmulighetene, er dette det som kreves av deg.

LES MER

til toppen