BPA - en perfekt deltidsjobb som student - Ecura BPA

BPA – en perfekt deltidsjobb som student

16 august 2023

Gratulerer med studieplass! Er du på jakt etter en meningsfylt jobb ved siden av studiet? Da bør du søke jobb som BPA hos oss i Ecura i dag!

Livet som student gir stor frihet og muligheter til å styre egen hverdag, og mange benytter gjerne tiden mellom forelesninger, kollokviegrupper og lesesalsøkter til å ha en deltidsjobb. En deltidsjobb er ikke bare et godt steg å ta for å bygge en attraktiv CV, men også fint for å spe på studielånet i tider preget av økonomisk usikkerhet og prisinflasjon.

Om du er på utkikk etter en deltidsjobb med mening, bør du søke jobb som brukerstyrt personlig assistent (BPA) hos oss i dag! Som brukerstyrt personlig assistent bidrar du til at mennesker med en funksjonshindring kan leve de livene de ønsker, slik at de får oppleve samme grad av selvstendighet og frihet i hverdagen som du selv har. Arbeidsoppgavene du har som BPA-assistent kan blant annet inkludere hjelp med stell, matlaging og rengjøring eller kjøring til og fra avtaler. Det kreves ingen forkunnskaper for å jobbe som BPA – det viktigste er at du har hjertet på rett sted og et ønske om å hjelpe andre med noen av utfordringene de står med i hverdagen. I noen ordninger er helsehjelp en del av tjenestene vi utfører, og i disse tilfellene vil du få god opplæring slik at du er rustet til å ivareta brukeren på en god måte. Dersom du ønsker det har du dermed mulighet til å bygge kompetanse innen medisinsk pleie og helsefag. Vi administrerer mange ulike ordninger, så det er lett å finne en som passer deg og din livssituasjon som student. Kanskje har du lyst til å jobbe i helgene og ha hverdagene fri til lesing, kollokviesamarbeid og fester? Eller kanskje har du heller lyst til å jobbe på dagtid og nyte kvelden under en leselampe? Mulighetene hos oss er mange.

BPA er en meningsfylt jobb

Personlige egnethet er essensielt i jobben som BPA-assistent, da du vil komme svært nær brukeren (arbeidslederen) du arbeider med, og ta del i hens gleder og sorger. Forutsigbarhet, ansvarlighet og etterretlighet hos assistentene er av stor betydning for brukerne av våre tjenester, da de er avhengige av hjelpen du yter for at dagene skal forløpe smidig. Ingen dager som assistent er helt like, og evne til å være løsningsorientert er sentralt, da uforutsette hendelser kan oppstå. Når du begynner å jobbe som assistent vil du få en grundig opplæring av arbeidsleder og innsikt i hvilke behov hen har, og vi i Ecura bistår også med ytterligere veiledning om du trenger det, så du vil ikke føle deg rådvill på jobb.

Hvis du er interessert i å jobbe som personlig assistent svarer du på en av utlysningene som er lenket nederst i denne artikkelen. Siden vil du eventuelt kalles inn til intervju, hvor du får hilse på brukeren og får et inntrykk av hens behov og forventninger, og hvorvidt dere kommer godt overens. Ordningen administreres av arbeidslederen, som er enten bruker selv eller en av brukerens pårørende, og hen eller de avgjør hvem som får jobben.

Dersom du ønsker å jobbe som BPA-assistent må du levere politiattest, og om du får tilbud om jobb vil du bes binde deg til arbeidsforholdet for en lengre periode. Dette er for å hindre hyppige utskiftninger, og skape forutsigbarhet og trygghet hos brukeren.

Hos oss i Ecura får du mulighet til å vokse som menneske, videreutvikle personlige ferdigheter og erverve deg kunnskap som er ettertraktet hos enhver arbeidsgiver. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, så du vil få en pen biinntekt ved siden av stipendet samtidig som du gjør noe dypt meningsfullt.

Bruk noe av hverdagen som student til å gjøre en annen persons hverdag bedre – bli BPA-assistent i dag!

til toppen