Heder og ære til Step Up og «Queens of Norway»!

Heder og ære til Step Up og «Queens of Norway»!

22 juli 2022

Ecura har siden 2021 vært hovedsponsor for dansegruppen Queens of Norway, som er tilknyttet danseklubben Step Up. Klubben tilbyr et bredt spekter av paradansklasser, alt fra rullestolhiphop til showdans og lyrisk dans. Queens of Norway er en del av søndagsgruppen Super TEENZ, og består av jenter med ulike funksjonsnedsettelser som over flere år har danset sammen. Jentene presterer på høyt nivå, og innkasserte en bronsemedalje i Special Olympics 2021. Nå har de igjen vært i vinden, med hele to prisnominasjoner under Dance Awards 2022.

«Alle danserne samlet med deres danselærere og engasjerte fans (søsken).»

Dance Awards er dansens svar på Idrettsgallaen, og arrangeres i regi av Norges Danseforbund. Under gallaen mottar klubber, grupper, ildsjeler og utøvere både priser, heder og ære. Årets prisjury bestod blant annet av representanter for Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen, og kvelden ble ledet av Trine Deli Cleve.

«Danselærerne som følger opp paradansgruppene på Step Up: Ingrid Anette Kristiansen til venstre og Marie Mack til høyre.»

Både Queens of Norway og Step Up var nominert i to priskategorier hver. Jentene i Queens of Norway var nominert til både Paraprisen og Folkets pris, mens Step Up med sine to nominasjoner var kveldens mest nominerte klubb. På tross av at Queens of Norway ikke vant årets Parapris, endte de på topp fire blant 300 nominerte til Folkets pris.

Step Up vant på sin side den gjeve prisen «Årets Danseklubb», som de deler med alle de dyktige utøverne sine, deriblant jentene i Queens of Norway. Vi gratulerer jentene med flotte nominasjoner og klubben med en velfortjent pris.

Festkvelden bød imidlertid på langt mer enn nominasjoner og priser. Ikke bare minglet jentene i Queens of Norway med influensere og Skal Vi Danse-profiler, men de fikk også se andre proffdansere utfolde seg på scenen, og bidra med egen underholdning. Jentene viste frem dans med sin tegnspråktolkning av «This is Me» fra musikalfilmen The Greatest Showman, og bød også på dansenummeret som sikret dem bronse i fjorårets Special Olympics.

«Julie og Frida Bakali. Frida har BPA-ordning fra Ecura.»

Vi i Ecura er stolte av å være på lag med Queens of Norway og Studio Step Up, og gleder oss til fortsettelsen!

til toppen