Stolt sponsor av Queens of Norway | Ecura BPA

Stolt sponsor av «Queens of Norway»

26 august 2021

For første gang i historien arrangerte Special Olympics verdensmesterskap for dansere med ulike funksjonsnedsettelser. Den store begivenheten fant sted i Graz i Østerrike den 18.-21. august 2021. Ecura fulgte ikke bare engasjert med fra sidelinjen, men var også stolt sponsor av dansegruppen Queens of Norway.

Og vi gratulerer jentene med en flott bronsemedalje!

Ecura BPA inngikk tidligere i år et samarbeid med danseklubben Step Up for å muliggjøre deltagelse under verdensmesterskapet for den talentfulle dansegruppen deres, Queens of Norway. Dette er en herlig og sprudlende gjeng med en felles lidenskap for dans. Gruppen består av unge dansere mellom 14 og 20 år som har funnet en felles stemme gjennom dansens ulike uttrykksformer.

Hvem er Queens of Norway?

Norges Danseforbund sier på sine nettsider: «Denne gjengen har danset samme i flere år på Step Up Danseklubb på Lambertseter i Oslo.

Den norske deltakelsen var en historisk begivenhet

Jentene tilhører søndagskonseptet til Step Up kalt Super teens, som er en tilrettelagt dansegruppe. De liker å danse hiphop, lyrisk og showdans, og har deltatt på flere dansekonkurranser samt NM i showdans». De har i tillegg opptrådt under Norges Danseforbunds egen idrettsgalla.

Dans er for alle

Det overordnede målet med sponsormidlene og samarbeidet er å sikre at flest mulig med nedsatt funksjonsevne får mulighet til å utfolde seg innen dans og bevegelse gjennom tilbudet som bygges opp. Det er viktig for oss å være med på å skape gode og engasjerende aktiviteter

for denne gruppen som ofte mangler tilbud lokalt, og vi håper at dette kun er starten på et fantastisk videre samarbeid.

Ecura BPA støtter også deg

Ecura BPA er en privat leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi har lang erfaring innen fagområdet, og opererer landsdekkende. For oss er livskvalitet og likeverd helt i kjernen av det vi jobber med og for, og med BPA kan det som kanskje ellers virket umulig bli en realitet (slik som en dansekarriere). Har du spørsmål eller behov for råd? Kom i kontakt med en BPA-rådgiver nær deg ved å sende en e-post til [email protected] eller ved å ringe 69 12 96 00.

til toppen