Søk på stillingen

Søknad

  E-post *

  Fornavn *

  Etternavn *

  Mobiltelefon *

  Telefon arbeid *

  Fødselsdato (dd.mm.åååå) *

  Adresse *


  Postnr *

  Sted *

  Land *

  Last opp CV

  Vedlegg / søknadsbrev

  Skriv en kort søknadstekst (max 1500) - 1500

  Mann med ALS trenger ny BPA i sitt team

  Ecura Hjemmetjenester og BPA (tidligere Asor Helse AS og OptimalAssistanse AS) er en del av Ecura konsernet.

  Hjemmetjenestene våre holder til i Oslo og leverer tjenester til Oslo kommune og tilbyr Hjemmesykepleie, Stasjonær sykepleie og Hjemmehjelp.

  BPA-tjenestene våre har kontor i Moss og Oslo og er landsdekkende med rammeavtaler og konsesjoner i flere kommuner og tilbyr BPA-tjenester og Funksjonsassistanse.

  Vi leverer tjenester både gjennom den offentlige brukervalgs ordningen og til det private markedet. Vi fokuserer på forutsigbarhet, trygghet og stabilitet i hverdagen, med kompetanse og fagkunnskap som legger grunnlag for godt samarbeid med vedtakseierne og deres pårørende.

  Ecura BPA har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring.

  Ecura er et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.

  Ecura BPA søker etter en personlig assistent som skal være en del av et team hos en trivelig, blid og hyggelig 59 år gammel mann med diagnosen ALS.

  Som person er han rolig, behagelig og reflektert med en stor interesse for natur og musikk. Han bor i dag hjemme og får 24 timers døgnkontinuerlig assistanse i en meget godt tilrettelagt leilighet sentralt i Oslo.

  Stillingen krever ingen formell kompetanse, men det ligger en del fagkunnskap til grunn for å kunne utføre de oppgaver som tilhører tjenesten. Dette innebærer stell og medisintekniske prosedyrer. Det er ønskelig å ansette en assistent til teamet snarest mulig og det vil bli gitt faglig spesialopplæring på Ullevål og hjemme, samt god oppfølging til det teamet som skal tjenestegjøre hos mannen.

  Generelt om jobben kan det sies at det er tilrettelagt for at assistentene skal ha det både trygt, hyggelig og komfortabelt. Assistentene vil få en meget god opplæring og det er tilrettelagt med eget rom for assistentene, der de kan trekke seg tilbake når det er hensiktsmessig. Arbeidsgiver (Ecura) vil følge deg opp slik at du føler deg sikker på de oppgaver og den plass du har i teamet.

  Ecura ønsker assistenter som vil være med på å forme, samt bidra til å skape en tjeneste der både mannen og hans kone får en meningsfull, trygg og forutsigbar hverdag.

  Utdannelse, arbeidserfaring og tidligere meritter er mindre viktig enn hvem du er som menneske. Selvstendighet, pålitelighet, stabilitet, fleksibilitet og en flytende norsk språkbeherskelse, skriftlig og muntlig, er derimot kriterier som vektlegges sterkt.

  Det er ønskelig med assistenter som kan jobbe 50-80 %.
  Stillingen innebærer dag, kveld og natt. Noe helg må påregnes. Du kan være med å forme din turnus.
   
  Ved å søke på stillingen, aksepterer du at søknad og CV videreformidles til arbeidsleder i ordningen. Tiltredelse etter avtale.
   
  Politiattest er påkrevd før tiltredelse.
   

  Om dette høres interessant ut så ønsker vi å høre fra deg.

  Bransjekategori Health / Welfare
  Bransjekategori Other
  Arbeidsgiver Ecura BPA
  Bydel Gamle Oslo
  0135 Oslo
  Nettside Website
  Arbeidsplass Oslo
  Salary Etter avtale
  Tiltredelse Snarest
  Søknadsfrist Snarest
  Sektor private
  Omfang permanent
  Antall stillinger 2
  Silje Gillebo Rådgiver
  silje.gillebo@ecura.no
  +4745474020
  Søk på stillingen

  til toppen